pondělí 25. června 2012

China 2012 - přípravy

Tak už se nám to rýsuje...


Po úspěšných bakalářských státnicích obou účastnic zájezdu jsem se konečně mohly vrhnout na nezbytné přípravy před cestou a necelé tři týdny před odjezdem jsme zažádaly o víza a začaly vymýšlet rámcový plán cesty. 


Víza ještě nemáme, ale jelikož jsem poctivě zodpověděly všechny otázky ohledně našich rodinných vazeb, finanční situace a zdravotním stavu, věříme, že nám Big brother víza bez okolků nalepí do nedočkavých pasů. 


Také jsem odvážně zabookovaly hostel v Kyjevě, neboť jak to tak s lety za dobrou cenu obvykle bývá - nevedou uplně přímo a nenavazují. My to ale vidíme jako výhodu, v Kyjevě budeme přes noc a půl dne, tak se alespoň projdeme po městě a zopakujeme si azbuku.  Chvíli to vypadalo na spánek na šestnáctilůžáku, ale asi jsme už starý a zhýčkaný, máme prostě rády svůj klid a soukromí, které nám zarezervovaný osmilůžák jistojistě poskytne. 


Kromě postupného skládání věcí na hromádek se připravujeme také mentálně, a to zejména na oblíbený čínský zvyk plivání na zem a procvičujeme rukonožní řeč. V neposlední řadě pak posloucháme stylovou muziku: http://www.youtube.com/watch?v=74VOgapAON8




Stay tuned!Odlet Již za


  




Bc. Ji. & Bc. Mk.